Om gruppen
Under Om i mobilappen och Om gruppen i webbappen ser du gruppens namn, plats och beskrivning. Här lämnar du också gruppen i mobilappen.
Det här ser alla medlemmar
- Gruppens namn och bild
- Plats: stad, lokal eller adress
- Beskrivning
Administratörer ser också gruppens kontaktmejl och land och kan ändra uppgifterna, se Ändra gruppens uppgifter.
Lämna gruppen
- Tryck på Grupper och sedan Om.
- Under Riskzon, tryck på Lämna grupp.
- Bekräfta.
- Öppna gruppen och klicka på fliken Medlemmar.
- Klicka på Lämna grupp.
- Bekräfta.
När du har lämnat gruppen ser du inte längre gruppens flöde och spellistor. Du kan gå med igen med gruppens inbjudningslänk eller kod, men en administratör måste godkänna dig på nytt.
Obs
Gruppen måste alltid ha minst en administratör. Om du är den enda administratören gör du någon annan till administratör innan du lämnar, se Hantera medlemmar och roller.