Om gruppen
Under Om i mobilappen og About group i nettappen ser du gruppens navn, sted og beskrivelse. I mobilappen er det også her du forlater gruppen.
Dette ser alle medlemmer
- Gruppens navn og bilde
- Plassering: by, lokale eller adresse
- Beskrivelse
Administratorer ser også gruppens kontakt-epost og land og kan endre opplysningene, se Endre gruppens opplysninger.
Forlate gruppen
- Trykk på Grupper og deretter Om.
- Under Faresone, trykk på Forlat gruppe.
- Bekreft.
- Åpne gruppen og klikk på fanen Members.
- Klikk på Leave group.
- Bekreft.
Når du har forlatt gruppen, ser du ikke lenger gruppens feed og spillelister. Du kan bli med igjen med gruppens invitasjonslenke eller kode, men en administrator må godkjenne deg på nytt.
Merk
En gruppe må alltid ha minst én administrator. Hvis du er den eneste administratoren, gjør du noen andre til administrator før du forlater gruppen, se Administrere medlemmer og roller.