Lagre musikk frakoblet
Bare i mobilappen
Musikk kan bare lagres frakoblet i mobilappen.
Lagre en hel spilleliste eller enkeltarrangementer på telefonen, så kan du øve uten internett, for eksempel på reisen til en konsert.
Lagre en spilleliste
- Åpne spillelisten, i Mitt bibliotek eller i gruppens repertoar.
- Trykk på nedlastingsknappen under omslagsbildet. Du kan også trykke på ••• og velge Last ned frakoblet.
- Under nedlastingen vises for eksempel Laster ned 3/12 • 47% og navnet på arrangementet som hentes. Trykk på knappen igjen hvis du vil avbryte.
- Når alt er lagret, står det Spilleliste lastet ned.
Er en del av spillelisten allerede lagret, vises for eksempel 5/12 lagret frakoblet.
- Bare én spilleliste om gangen kan lastes ned. Lastes en annen ned, vises Nedlasting pågår: vent til den er ferdig, eller avbryt den først.
- Legges nye arrangementer til i en lagret spilleliste, hentes de når du åpner spillelisten og er tilkoblet.
- Går lagringsplassen tom, stopper nedlastingen og mobilappen sier fra. Frigjør plass og prøv igjen.
Lagre et arrangement
- Trykk på ••• på arrangementets rad, i en spilleliste, i søkeresultatet i Utforsk eller i Mitt bibliotek.
- Trykk på Last ned.
Under nedlastingen vises for eksempel Laster ned 40% i menyen.
Har du spilt av arrangementet nylig, kan det allerede finnes en midlertidig kopi på telefonen. Da viser menyen Lagre frakoblet, som lagrer kopien direkte, og Fjern bufret kopi.
Se hva som er lagret
Trykk på Mitt bibliotek og velg Nedlastet. Der vises alle arrangementer som er lagret, hver for seg eller i en spilleliste. Velg Spillelister under Nedlastet for å se bare lagrede spillelister.
Fjerne det som er lagret
En spilleliste: åpne spillelisten, trykk på nedlastingsknappen og velg Fjern nedlastinger. Du kan også trykke på •••, velge Administrer nedlastinger og deretter Fjern. Der kan du også velge Last ned på nytt for å hente alt på nytt.
Et arrangement: trykk på ••• på raden og velg Fjern nedlasting.
Merk
Et arrangement som er med i en lagret spilleliste, kan ikke fjernes for seg (Del av en nedlastet spilleliste). Fjern spillelistens nedlasting først.
Vil du fjerne alt på en gang, se Frakoblet lagring.
Greit å vite
- Et arrangement lagres bare én gang, selv om det finnes i flere spillelister.
- Bruk wifi når du lagrer store spillelister, så slipper du å bruke mobildata.
- Mikseren, tempoet og loopen du har stilt inn, fungerer også frakoblet.
- Er du frakoblet og åpner en spilleliste som ikke er lagret, vises Spillelisten er utilgjengelig.