I kontoinnstillingene dine finner du e-postadressen din, landet ditt, planinformasjon og alternativer for å slette kontoen din.
Åpne kontoinnstillingene dine
> På nett: Gå til Profil og åpne Innstillinger. Kontoopplysningene og abonnementsinformasjonen din er tilgjengelig fra profilen din.
> På mobil: Trykk på Profil i bunnnavigasjonen, og trykk deretter på Konto.
Kontoopplysninger
Kontoopplysningene viser e-postadressen som er knyttet til kontoen din og landet som er angitt for den. Etiketten Ikke bekreftet betyr at e-postadressen din fortsatt må bekreftes.
> Merk: Landet ditt avgjør hvilke abonnementsplaner, priser, innhold og enkelte funksjoner som er tilgjengelige for deg. Hvis landet ditt allerede er angitt, kontakter du We Are Voice support for å oppdatere det.
Planinformasjon
Kontoen din viser planene som er knyttet direkte til deg, og tilgang du har fått gjennom grupper. Se Vis planene dine for mer informasjon.
Slett kontoen din
Å slette kontoen din er permanent og kan ikke angres. Kontoopplysningene og innholdet ditt blir fjernet.
> På nett: Bla til bunnen av Innstillinger, velg Slett kontoen min, og følg bekreftelsestrinnene.
> På mobil: Åpne Slett konto i Faresonen på Konto-skjermen. Du må være på nett for å slette kontoen din.